"راسا پرواز" مجموعه ای متخصص و باتجربه برای رفع ریجکتی پرونده های مهاجرتی

موسسه بین المللی راسا پرواز مفتخر است اعلام کند در راستای بالا بردن سطح رضایت متقاضیان موفق به رفع ریجکتی از پرونده های متعددی شده است و در این مسیر با بهره مندی از وکلا و مشاوران با تجربه و متخصص مهاجرتی آماده خدمت رسانی به متقاضیان محترم  است .

راسا پرواز، با ارائه خدماتی جامع از جمله بررسی دقیق دلیل ریجکتی ویزای شما، بررسی مدارک، تدوین نامه‌های رسمی و ارائه راهکارهای حقوقی و مهاجرتی برای رفع مشکل، در فرآیند رفع ریجکتی ویزا ، همراه شماست.

رفع ریجکتی ویزا یک فرآیند مهم و اساسی برای افرادی است که درخواست ویزایشان رد شده است. این فرآیند ممکن است پیچیده و زمان‌بر باشد و همچنین نیاز به دانش کامل و کافی از تمامی قوانین مهاجرتی داشته باشد. در این مواقع، مشاوران و وکلای مهاجرتی معتبر می‌توانند شما را راهنمایی نمایند و مسیری درست برای شما ترسیم کنند .

برای کسب اطلاعات کافی از شرایط و مراحل رفع ریجکتی ویزا با راساپرواز تماس گرفته و راهنمایی های لازم را از کارشناسان متخصص مجموعه  ما دریافت کنید.

ریجکتی ویزا یا رد شدن درخواست ویزا چیست ؟

ریجکتی ویزا یا رد شدن درخواست ویزا به این معنی است که سفارت یا کنسولگری کشور مقصد برای متقاضی ویزا صادر نکرده است و این امر می‌تواند به دلایل مختلفی رخ دهد. این تجربه‌ ناخوشایند ممکن است برای هر فردی که به دنبال یک مسیر مهاجرتی است ، پیش آید.

 علاوه بر این، ریجکتی ویزا در بسیاری از مواقع می تواند برای متقاضی مشکلات مالی و زمانی  ایجاد کند و هزینه هایی مانند هزینه‌های ویزا و سفر به دلیل عدم صدور ویزا به هدر رفته و متقاضی، هم در  بخش هزینه و هم در زمان ارزشمندی که برای آماده‌سازی مدارک صرف کرده ، متضرر می شود.

دلایل اصلی و تاثیرگذار در ریجکت شدن ویزا

مدارک ناقص یا نادرست: ( مانند : فرمهای گم شده ، مدارک جعلی و تناقض در اطلاعات متقاضی که به سفارت ارایه می شود )

عدم اثبات تمکن مالی :(پوشش هزینه‌های سفر از نظر بسیاری از کشورها مسئله مهمی است و در برخی اوقات متقاضی نمی تواند دلایل کافی برای اثبات تمکن مالی خود در این زمینه ارایه کند)

نداشتن سابقه خوب سفر : برخی از درخواست‌های ویزا به خاطر  نداشتن تاریخچه سفر بین‌المللی رد می‌شوند.  

داشتن سابقه‌ کیفری: وجود سابقه کیفری در جرایم، منجر به رد شدن ویزا می شود ، به ویژه جرایم مرتبط با مسائل امنیتی و ملی

 عدم برخورداری از گواهی های لازم پزشکی : در برخی از روش های مهاجرت، آزمایش های پزشکی و یا گواهی پزشکی (Medical certificate) مورد نیاز است و نداشتن این گواهی های لازم، منجر به ریجکت پرونده متقاضی می شود.

عدم ارائه توضیحات کافی: متقاضی باید هدف و برنامه خود از سفر را به طور واضح توضیح دهد. همچنین متقاضی باید محل اقامت خود در کشور مقصد را نیز به طور دقیق مشخص کند.

عدم حضور در مصاحبه ویزا: در صورتیکه متقاضی به مصاحبه سفارت دعوت شده ولی بدون دلیل موجه برای مصاحبه حضور پیدا نکند ویزای وی ریجکت می شود و همچنین ارائه اطلاعات نادرست یا گمراه‌کننده در مصاحبه هم منتهی به ریجکت شدن ویزا می شود .

مسائل سیاسی یا دیپلماتیک: در برخی موارد، ممکن است تنش‌های سیاسی یا تعارضات دیپلماتیک بین کشور متقاضی و کشور مقصد به ریجکتی ویزا منجر می شود. اگر سفارت یا کنسولگری کشور مقصد معتقد باشد که حضور متقاضی در آن کشور می‌تواند امنیت ملی را تهدید کند، درخواست ویزای او را رد خواهد کرد

مراحل کلی و لازم برای رفع ریجکتی ویزا

مراحل رفع ریجکتی ویزا نیاز به تخصص و مهارت های کافی دارد و براساس نوع ویزایی که متقاضی ریجکت شده، این مراحل متفاوت است. اما به طورکلی روش ها و مراحل عمومی برای رفع ریجکتی ویزا عبارتست از:

 روش اول : اعتراض به ریجکتی و بردن پرونده به دادگاه یا به اصطلاح کورت و دفاع کردن از این پرونده در دادگاه توسط وکیل قانونی

روش دوم : بررسی تخصصی پرونده و رفع ایرادات پرونده قبلی و درخواست مجدد ویزا در پرونده ی قوی تر

 وکلای متخصص راسا پرواز در این زمینه می توانند با دریافت توضیحات کافی و دقیق از پرونده متقاضی، مشکلات  موجود در مدارک، اطلاعات و شرایط وی را بررسی کرده و راهکار مناسب در رفع این مشکل ارایه کنند

 در مرحله بعد، وکلای راساپرواز در جهت قوی تر کردن پرونده متقاضی ، درخواست تامین مدارک مورد نیاز بیشتری را ارایه می کنند     

پس از پیگیری های لازم توسط وکلای مجموعه ما و ارایه راهکارهای جدید و تکمیل مدارک برای قوی تر کردن پرونده ، در خواست صدور ویزای مجددا توسط متقاضی به سفارت کشور مقصد ارایه می شود .

پروسه رفع ریجکتی ویزا نیازمند صبر و شکیبایی بیشتری است چرا که این فرآیند زمان بر است و نیازمند بررسی دقیق در تمامی مراحل پرونده است.

مدارک مورد نیاز برای رفع ریجکتی

فرم درخواست تصحیح شده : اگر دلیل ریجکت ویزا اشتباهات در فرم درخواست بوده است، باید فرم دوباره با دقت پر شود و اشتباهات اصلاح شود

-مدارک هویتی:(پاسپورت یا کارت شناسایی ملی ، مطمئن شوید که مدارک هویتی شما معتبر و دقیق است)

-اثبات تمکن مالی با ارایه مستندات مالی 🙁 شامل گواهی حساب بانکی، گواهی حقوق و دستمزد یا سند مالکیت املاک و خودرو باشد. این مدارک باید نشان دهنده وضعیت مالی مطلوب شما برای دریافت ویزا باشند)

 -ارایه دعوتنامه یا اسناد مرتبط با آن: اگر متقاضی توسط یک فرد یا سازمان در کشور مقصد دعوت شده‌ است، دعوتنامه یا سایر اسناد مرتبط را باید ارائه دهد

– ارایه  تاییدیه‌ها یا مدارک تحصیلی: اگر اهمیت تحصیلات شما برای اخذ ویزا بالا باشد، باید مدارک تحصیلی معتبر و مربوطه را ارائه دهید

-بیمه سفر: کاملا ضروری است که بیمه مسافرت (insurance ( travel

 متقاضی برای پوشش هزینه‌های پزشکی و سایر خطرات سفر در مدارک وی ارایه شود

-سوابق سفر یا اقامت : در صورتی که سوابق سفر یا اقامت قبلی دارید، اسنادی مانند ویزا‌های قبلی یا تمدیدهای اقامت خود را ارائه دهید

– ارایه نامه توضیحاتی :در صورت لزوم، یک نامه حاوی توضیحاتی که دلایل و اطلاعات اضافی درباره اهمیت سفر شما و ویزا درخواستی را توضیح دهد، ارائه نمایید

 نکته! شایان ذکر این است که ارایه مجدد این مدارک نیازمند بررسی های بیشتر و دقیق تر است و متقاضیان در این مسیر می توانند از تجارب وکلا و کارشناسان متخصص مجموعه ما بهره مند شوند .

بهترین زمان برای درخواست مجدد ویزا

اساسا برای ارایه درخواست مجدد ویزا توسط متقاضی ، با توجه به عوامل مختلف مثل دلیل رد شدن و پیچیدگی پرونده وی ، زمان صدور ویزای مجدد متفاوت  است

متقاضی می‌تواند بلافاصله بعد از دریافت نامه ریجکتی، برای رفع نقص مدارک اقدام کند.

اما اگر دلیل ریجکتی ،عدم تمکن مالی یا عدم اثبات تمایل به بازگشت به کشور مبدا باشد، بهتر است قبل از اقدام مجدد برای ویزا، مدارک خود را تقویت کند،  و حتما از یک وکیل متخصص مهاجرت راهنمایی لازم را دریافت کند تا شانس موفقیت خود را افزایش دهد .

به طور کلی، رفع نقص مدارک ممکن است چند روز تا چند هفته طول بکشد. اما اگر دلیل ریجکتی پیچیده‌تر باشد، ممکن است چند ماه طول بکشد تا سفارت در مورد درخواست متقاضی تصمیم بگیرد.

هزینه های رفع ریجکتی :

برای رفع ریجکتی ویزا و درخواست مجدد صدور آن متقاضی با برخی از هزینه‌ها ممکن است روبرو شود  این هزینه ها عبارتند از :

-هزینه‌های درخواست برای فرآیند ارجاع

-هزینه‌های لازم برای تهیه اسناد اضافی

-هزینه ترجمه مدارک مورد نیاز برای تکمیل پرونده

-هزینه ارسال مدارک تکمیلی

-هزینه انگشت نگاری مجدد در صورت لزوم

-هزینه درخواست ویزا مجدد

-هزینه استفاده از خدمات وکیل مهاجرت برای رفع ریجکتی

-خدمات موسسه مهاجرتی راساپرواز در رفع ریجکتی ویزا

موسسه مهاجرتی راسا پرواز با برخورداری از تیم مجرب وکلا و کارشناسان متخصص و تجربه رفع ریجکتی تعداد پرنده های متعدد ، راهنمایی و پشتیبانی کاملی را در کل فرآیند رفع رد درخواست ویزا به شما ارائه می‌دهد.

خدمات موسسه ما در این فرآیند شامل بررسی دقیق دلیل ریجکتی ویزا ،بررسی و بازنگری اسناد، نوشتن نامه اعتراض و درخواست تجدید نظر، مشاوره حقوقی و نمایندگی در مصاحبه ها یا جلسات می‌باشد.

همچنین وکلا و مشاوران ما ،پرونده شما را به طور موثر و حرفه‌ای دنبال می کنند و با ارائه خدمات و پشتیبانی کامل در هر مرحله از پروسه رفع ریجکتی و اخذ ویزای مجدد در کنار شما هستند.

سوالات متداول برای رفع ریجکتی ویزا

مهلت اعتراض به ریجکتی ویزا حدوداً تا ۳۰ روز کاری است

بله، نامه اعتراض به ریجکتی ویزا باید به زبان مقصد ترجمه شود

بله، ریجکت ویزا ممکن است تاثیری بر درخواست‌های آینده داشته باشد. اما اگر مشکلات را حل کنید و مدارک کاملی ارائه دهید، احتمال موفقیت در درخواست‌های آینده بیشتر خواهد بود. قطعا بهره مندی از مشاوره دقیق از موسسات مهاجرتی و وکلای متخصص کمک بسیار شایانی در این مرحله است.

بله، می‌توانید دوباره درخواست ویزا دهید. اما توصیه می‌شود که قبل از اقدام به درخواست مجدد، دلایل ریجکتی قبلی را مورد بررسی قرار دهید و مشکلات را برطرف کنید

فرم مشاوره رایگان

فرم زیر را پر کنید تا کارشناسان ما در اولین فرصت با شما تماس بگیرند.

فهرست مطالب

در حال حاضر ارائه خدمات به اتباع کشور افغانستان مقدور نمی باشد